Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2011 19:59 - ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ
Автор: chingachkuk Категория: Технологии   
Прочетен: 1637 Коментари: 1 Гласове:
7



 Обръщам се към всички търговци на коли, джамбази, обикновени граждани искащи да купят или продадат колата си (или както в моя случай да направят бартер за 20+ годишните си коли за моя скромен ОПЕЛ КОРСА)


    Многоуважаеми съграждани, с риск да предизвикам масова вълна на депресии, самоубийства и безредици като в Африка, но се чувствам длъжен да Ви уведомя една неприятна за Вас истина, която едва ли ще успеете да асимилирате, но все пак: 
Вашето МПС, каквото и да е то, какъвто и да е тип, колкото и различно да е конструкционно последното нещо, което го движи това е външния вид! Да си завлечете мазните задници от т.А до т.Б безпроблемно, сигурно и надеждно последното нещо, което взима участие в този Ваш преход е боя, кит, фуги между калници, капаци и др. елементи. Детайлите, които се грижат малоумничката Ви глава да не се притеснява или пострада са шарнини болтове, спирачни дискове, кормилни накрайници, шенкели, амортисьори, пружини, носачи, тампони, накладки, супорти, полувалове, карета, лагери, оси, спирачни маркучи, спирачна помпа, спирачни апарати, купе, стабилизиращи щанги, турционни щанги, кормилни щанги, рейки, втулки, зъбчатки, колянов и разпределителен вал, бутало-мотовилкова група, газоразпределителен механизъм, фиксатори, синхронизатори, ангренажен ремък(или верига), електроискрово запалване, подкачваща и нагнетателна помпа, дюза, водна помпа, термостат, малък и голям радиатор, фарове, стопове, габарити, пътепоказатели, моторче за чистачките, помпа за течноста за чистачки и самите чистачки както и седалки, колани, предно и задно стъкло..... и тн (извинявам се ако съм изпуснал нещо) когато всички от гореизброените детайли са изправни шанса автомобила да ви остави на пътя или да си счупите празните главички се намаля до допустимите норми на безопасност, а последно участие за това има т.нар. външен вид, който по нищо ама по нищо не участва в цялата дандания наречена "сигурно и безпроблемно придвижване от т.А до т.Б"! Съжалявам ако съм Ви разочаровал, но това е жестоката истина, ПРИЕМЕТЕ Я!



Гласувай:
7



1. анонимен - баах маамуу
10.03.2011 23:30
нищо не си изпуснал, може и да си, ма къде оставяш аеродинамичната форма?
тя нали спомага да се понижи съпротивлението на обтичането на колата от насрещния поток във въздушната среда ?
повечето залагат точно на тази форма и ако може да е по-засукана, да лови окото, за съдържането не ги е еня.
кат го проумеят, са пътници към едно друго място, злачно и спокойно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: chingachkuk
Категория: Други
Прочетен: 68233
Постинги: 5
Коментари: 202
Гласове: 95
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930